Moederfiets

Moederfiets Kopen Online

Fietsen met extra passagiers kan soms een lastige aangelegenheid zijn. Gelukkig is er de moederfiets waarmee u heel gemakkelijk uw kinderen meeneemt op een veilige en betrouwbare manier! Een moeder fiets heeft meer ruimte in de vorm van een extra lange bagagedrager, een breed stuur en een hele lage instap. Zo kunt u gemakkelijk de kinderzitjes installeren zonder er zelf tegen aan te stoten tijdens het fietsen. Ook neemt u zo nog makkelijk een extra boodschap of tas mee op de moederfiets. Een dubbele standaard en een stuur vergrendelaar zorgen ervoor dat het op-en aftillen van de kids bij stilstand heel veilig en stabiel gaat.

Een moederfiets is een echte ‘must have’ voor iedereen die met de kinderen op pad wil. Het zijn praktische en stevige fietsen die ruimte en extra mogelijkheden bieden. Maar natuurlijk mogen we de papa’s ook niet vergeten!

Elektrische moederfiets

De ontwikkeling op gebied van moederfietsen heeft niet stil gestaan. Tegenwoordig zijn er ook elektrische moederfietsen verkrijgbaar!Bekijk deze verder op onze website

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.