Fietsvakantie top 100

Fietsvakantie top 100 – Tip, de mooiste fiets reizen van 2019

Onze tip

Wat echt leuk is, een  compleet verzorgde fietsvakantie op je elektrische fiets naar bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland of Italië?

Georganiseerde fietstochten in combinatie met zorgvuldig geselecteerde accommodaties bieden de ideale fietsvakantie voor het hele gezin.

Kies bijvoorbeeld voor een fietsroute van hotel naar hotel of camping naar camping, dan vervoert de aanbieder je bagage naar het nieuwe hotel. Als je aan het eind van de vakantie weer terugreist naar het beginpunt kun je je bagage zo inladen in de auto. Je kunt toeren op je eigen fiets. Je kunt ook een (elektrische) fiets huren of lekker op je eigen E-Bike gaan; geen gedoe met vervoer,en assistentie bij pech .

U fietst lekker eigen tempo over de mooiste fietsroutes van Europa en met een gemiddelde dagafstand van ongeveer 50 km is er voldoende tijd voor museum bezoek of een gezellig terrasje.

Hoe werkt een fietsvakantie met een E-Bike?

Ongeveer twee weken voor je vakantie ontvang je de kaarten en informatie over de route om je voor te bereiden op de fiets vakantie.

Fietsvakantie bagagevervoer:

Kies je ervoor om te fietsen van accommodatie naar accommodatie? Zet dan iedere ochtend je bagage klaar op de daarvoor aangewezen plek. De aanbieder brengt je koffers naar het volgende plekje. Na het ontbijt pak je je e-bike voor weer een prachtige fietsdag.

 

We hebben een selectie gemaakt van fietsvakanties zijn de zonnigste en mooiste in Europa, inclusief bagagevervoer en de beste fietsroutes!

Dus stap nu maar lekker op de fiets (E-Bike) en trek er lekker op uit!