Review Cortina E-U4

cortina E-U4 fietstest AD

Review Cortina E-U4

Winnaar AD Fietstest 2018

Wat is de beste E-Bike 2018 volgens het AD:

De Beste elektrische transportfiets( AD fietstest 2018)- Is de Cortina E-U4 Transport, een stevige transportfiets met een stoere uitstraling. Daarnaast is deze speciale uitvoering voorzien van een Conti Beltdrive. Dit is de revolutionaire vervanger van de fietsketting. Een beltdrive is schoner, duurzamer, stiller en stijlvoller dan een normale fietsketting. Deze stijlvolle fiets met elektrische ondersteuning is door zijn mooie uiterlijk geschikt voor jong en oud. De fiets ziet eruit als een echte transportfiets maar heeft een mooi weggewerkte motor in het voorwiel. Dit zorgt ervoor dat je met minimale inspanning toch lekker vlot kunt fietsen. Daarnaast is deze luxere variant van de E-U4 serie voorzien van een Shimano Nexus 8 naaf.

De dagelijkse ritjes naar school of het werk zijn ineens veel leuker. Vanaf het zadel van de Cortina E-U4 Transport Raw is het puur genieten. Ook zonder de ondersteuning kun je gewoon fijn fietsen op de E-U4 Transport. Met de accu- en laderkeuze kun je de fiets afstemmen op je gewenste gebruikt. Simpel en handig!

Wat vinden wij van deze Cortina E-U4 Transport

Ons review Cortina E-U4

De dagelijkse ritjes met deze fiets gaan ineens met plezier. De comfortabele fiets maakt het rijden een stuk prettiger. De e-bike is ook fijn zonder de ondersteuning. Met de accu- en lader keuze kun je de fiets afstemmen op je gewenste gebruikt. Simpel en handig! De uitstraling van deze fiets is stoer en geschikt voor jong en oud. Een stevige transportfiets voorzien van een Conti Beltdrive, de vervanger van de fietsketting. Deze is schoner, duurzame, stiller en stijlvoller vergeleken met een normale fietsketting. Een fijne fiets voor elke situatie.

En wat vind het AD van deze fiets:

De Cortina E-U4 Transport is absoluut de winnaar van de elektrische transportfietsen. Met een mooi eindcijfer is dit ons best geteste model. Op het gebied van comfort en rijeigenschappen scoort deze Cortina zeer goed. Het testpanel was erg te spreken over deze fiets, mede door de lage instap en de goede vering. Een minpuntje is de afstand tussen het stuur en de zadel, hierdoor heb je wat minder ruimte. De positie van het display op het stuur kan beter. De fiets is erg geschikt voor woon-werk en voor boodschappen. Daarnaast heeft de fiets een mooie uitstraling.

 

Vergelijk prijzen Cortina E-U4

 

Contact

We zijn lekker aan het fietsen.. maar je mag altijd mailen.....

Sending

©2021 Powered by Jotmardrisep -E-Bike Blog, Beste E-Bikes & Elektrische Fietsen

Log in with your credentials

Forgot your details?